Sponsorbalk Tennisdirect

TennisDirect Circuit & Masters

Ben jij een tennisser die graag wedstrijden speelt en die het leuk vindt om te singelen of te dubbelen? Doe dan mee aan het TennisDirect Circuit! Een initiatief van de KNLTB en TennisDirect om meer mensen te laten ervaren hoe leuk het is om één of meerdere open toernooien te spelen.

Als gevolg van het coronavirus zal het Tennisdirect Circuit & Masters in 2021 helaas niet worden gespeeld.

Zo werkt het

Je ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkel- en/of dubbelspel onderdeel (m.u.v. gemengd dubbelspel) van een open toernooi. Iedereen kan meedoen, want het is geschikt voor alle speelsterktes. Voor iedere wedstrijd (enkelspel of dubbelspel) scoor je punten. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger je positie op de ranglijst. Hoe hoger je positie op de ranglijst, des te groter is de kans dat je wordt uitgenodigd voor de TennisDirect Masters, het eindtoernooi van het circuitom zo mee te strijden voor de felbegeerde titel en andere mooie prijzen!

TennisDirect Toernooicircuit

Alle enkel- en dubbelspelonderdelen (m.u.v. gemengd dubbelspel) van open weekend- en weektoernooien in week 1 t/m week 35, tellen mee voor het toernooicircuit. Het circuit vindt plaats in alle provincies met als afsluiting de TennisDirect Masters. Ben je nieuwsgierig welke toernooien er in jouw buurt worden georganiseerd die meetellen voor het toernooicircuit? Check dan de toernooikalender van jouw provincie!

TennisDirect Masters

Alleen spelers die de beste prestaties hebben geleverd tijdens het circuit en de meeste punten hebben behaald in het enkel- en dubbelspel en dus hoog staan op de ranglijst, worden uitgenodigd voor de TennisDirect Masters.

Landelijk worden alle Masters georganiseerd in week 38 (14 t/m 20 september 2020). In iedere provincie worden de TennisDirect Masters gespeeld op één tennisclub. Meer informatie over de locaties volgt later.

Inschrijven TennisDirect Masters

Inschrijven betekent niet automatisch dat je mee mag doen aan deTennisDirect Masters. Op basis van het aantal punten en de plek op de ranglijst worden de beste spelers en speelsters die zich hebben ingeschreven, geselecteerd om mee te doen. Via MijnKNLTB kun je je inschrijven voor de Masters van jouw provincie. Door te klikken op de betreffende provincie vind je meer informatie over de inschrijving.

Ranglijst

Vanaf juni wordt elke dinsdag een nieuwe circuitranglijst gepubliceerd op MijnKNLTB (onder Ranking). Klik op de ranglijst van jouw provincie om je plek op de ranglijst te bekijken.