ClubApp

Regio Flexcompetities

Verbeter je spel, speel wanneer jij dat wil en ontmoet nieuwe mensen. Het kan allemaal als je meedoet met de Flexcompetitie Tennis. Tijdens deze flexibele en laagdrempelige competitie speel je wedstrijden op je eigen niveau, wanneer en waar jij dat wil. 

Flexcompetitie Tennis Eindhoven - Enkelspel onder de 30 jaar 

Speel je graag wedstrijden, maar wil je graag zelf bepalen waar en wanneer je ze speelt? En wil je graag meer variatie in tegenstanders of vaker spelen tegen mensen van dezelfde leeftijd? Dat kan allemaal als je meedoet aan de flexcompetitie tennis in de regio Eindhoven.

De competitie start half januari en is speciaal voor spelers onder de 30 jaar. Iedereen kan meedoen, ook als je geen wedstrijdervaring hebt. De resultaten tellen niet mee voor je rating. Op deze manier speel je een tenniswedstrijd wanneer het jou past. Daarnaast ontmoet je allerlei nieuwe spelers van dezelfde leeftijd in deze regio én verbeter je je spel. Allemaal super toch? Wacht dus niet langer en schrijf je in! 

Flexcompetitie Tennis Amsterdam - Enkelspel voor speelsterkte 3,4 en 5 

Speel je graag wedstrijden, maar wil je graag zelf bepalen waar en wanneer je ze speelt? En ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging of wil je meer variatie in tegenstanders? Dat kan allemaal als je meedoet aan de flexcompetitie tennis in de regio Amsterdam.

De competitie start half januari en is speciaal voor spelers met speelsterkte 3, 4 of 5. De resultaten tellen niet mee voor je rating. Op deze manier kan je meer wedstrijden spelen tegen nieuwe tegenstanders met hetzelfde niveau. Hierdoor verbeter je je spel en dat allemaal op een plaats en tijdstip dat het jou goed past. Allemaal super toch? Wacht dus niet langer en schrijf je in!

Hoe doe ik mee?

  • Download de KNLTB Match App: iOS of Android
  • Ga naar ‘Flexcompetities’
  • Zoek voor de flexcompetitie in Eindhoven op 'Eindhoven Tennis - DE < 30' of 'Eindhoven Tennis - HE < 30' en schrijf je in!
  • Zoek voor de flexcompetitie in Amsterdam op: 'Amsterdam Tennis - DE speelsterkte 3/4/5' of 'Amsterdam Tennis - HE speelsterkte 3/4/5' en schrijf je in!
  • Kosten zijn: €5,- per persoon. Let op: dit is enkel het bedrag voor deelname. Kosten voor eventuele baanhuur komen hier nog bij.

Zo werkt het!

  • Na inschrijving word je ingedeeld in een poule van 4-5 spelers met hetzelfde niveau;
  • Je hebt tussen 29 januari en 31 maart om jouw wedstrijden te spelen; 
  • De app maakt een basisplanning, maar uiteindelijk bepaal je in onderling overleg wanneer jullie je wedstrijden spelen. Afstemming kan via de chatfunctie in de app; 
  • Je bepaalt ook in onderling overleg waar jullie spelen. Hieronder volgt binnenkort een overzicht van mogelijke locaties waar je eventueel een baan kan huren. 

Tip: Het is handig om direct nadat je de basisplanning en indeling hebt ontvangen contact op te nemen met al je tegenstanders en samen af te stemmen wanneer en waar jullie spelen. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk wordt een baan te boeken op het moment dat je ook daadwerkelijk wil spelen. 

Vragen?

Neem dan per e-mail contact op met: service@match.knltb.nl.

Gerelateerd aan deze pagina

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen