Dubbelspel gravel dames (2)

Senioren

Voor senioren, iedereen vanaf 17 jaar, heeft de KNLTB het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Wat maakt competitie spelen nou zo leuk?  

Teamgevoel, gezelligheid en ontwikkeling 

Veel tennissers tellen af naar het moment waarop de competitie begint. Competitie spelen is het gevoel van samen willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Het is napraten met je teamgenoten over die ene rally onder het genot van een hapje en drankje. Naast het wedstrijdelement staat tijdens de competitie de gezelligheid voorop.  

Door wedstrijden te spelen verleg je je grenzen, verbeter je jezelf keer op keer en ontwikkel je jezelf op techniek, inzicht en mentaal vlak. Iedereen kan meedoen, want er is altijd een competitie voor jou! Benieuwd naar hoe zo’n competitiedag eruitziet? Bekijk hieronder de video van het gezelligste derde mixteam van Thor de Bataaf om een idee te krijgen hoe een dag uit de Voorjaarscompetitie eruit ziet.

Competitie spelen wanneer jij dat wilt 

De KNLTB organiseert en faciliteert het hele jaar door een aantal verschillende competities. Hieronder vind je een overzicht van alle KNLTB-competities:  

Doe je ook mee?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan één van de bovenstaande competities? Klik op één van de competities voor meer informatie. Ook kan je bij jouw vereniging en/of tennisleraar terecht voor meer informatie over het spelen van competitie.