Zomer Challenge Thijs Zonder Quote

Zomer Challenge

Wil jij in de zomer sportief uitgedaagd worden en/of ben je op zoek naar een sport die je goed kan uitoefenen op anderhalve meter afstand? Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal maanden vrij kunt tennissen.

Zo leuk is tennis!

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 550.000 lid zijn van een KNLTB-vereniging. Thijs ontdekte hoe leuk tennis is toen hij meedeed aan de Zomer Challenge. Hij kreeg tennislessen en stond wekelijks met zijn vrienden op de tennisbaan. Door dit tijdelijke lidmaatschap kon hij buiten blijven sporten en gezellig met zijn vrienden een nieuwe sport ontdekken. Tennis is je vrienden ontmoeten en jezelf keer op keer verbeteren. Iedereen kan meedoen, want er is altijd wel een vereniging bij jou in de buurt.

Tennissen in de zomer

De Zomer Challenge is een lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal maanden vrij kunt tennissen en/of padellen wanneer het jou uitkomt. Ook krijg je bij je lidmaatschap lessen en/of clinics onder begeleiding van een gecertificeerde leraar. Vaak wordt de Zomer Challenge afsloten met een eindtoernooi.

Doe je ook mee?

Ontdek hoe leuk tennis is en doe in de zomermaanden mee aan de Zomer Challenge! Iedereen kan meedoen, want er is altijd wel een vereniging bij jou in de buurt. Op alle KNLTB-verenigingen tennis je onder professionele begeleiding.

Zoek een Zomer Challenge bij jou in de buurt