Dunlop rolstoeltennis

Wedstrijden spelen

Tennis bestaat naast trainen voor een groot deel uit wedstrijden spelen. Door veel wedstrijden te spelen word je steeds beter én krijg je meer plezier in de sport. Als tennisser kun je op meerdere manieren wedstrijden spelen: vrij spelen op de club, competitie spelen, je inschrijven voor een toernooi of meedoen met de KNLTB Match Rolstoeltennis.

Als rolstoeltennisser kun je deelnemen aan de competitieTijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor jouw club en kan jij je spel en tennisvaardigheden ontwikkelen. Je kan als rolstoeltennisser deelnemen aan de reguliere competitie. Een rolstoeltennisser en valide tennisser kunnen prima samenspelen in zowel het enkel- als dubbelspel. 

Hetzelfde geldt voor het spelen van toernooienVoor rolstoeltennissers zijn er veel verschillende soorten toernooien, geschikt voor alle leeftijden en ieder spelniveau. Ook KNLTB Match Rolstoeltennis biedt de mogelijkheid om laagdrempelig vriendschappelijke wedstrijden te spelen met én tegen andere rolstoeltennissers.

Jaarkalender

Gedurende het jaar kun je als rolstoeltennisser deelnemen aan diverse toernooien, competities en activiteiten. Klik hier voor de volledige jaarkalender.