Rolstoeltennis wielen

Training en financiële ondersteuning

Als rolstoeltennisser kun je meedoen met de gewone training op de vereniging, aparte rolstoeltraining krijgen en/of op een andere locatie trainen. Soms zoeken rolstoeltennissers elkaar op en is een groep rolstoeltennissers lid van één vereniging. Uit praktische overwegingen worden vaak trainingsgroepen geformeerd bij één of enkele verenigingen in de regio. De trainingen worden gegeven door ervaren, gecertificeerde rolstoeltennistrainers en in sommige gevallen ook financieel ondersteund door de KNLTB.  

Kun je voor trainingen niet terecht op jouw vereniging, dan helpen wij je graag om een geschikte trainingsgroep te vinden. Neem daarvoor contact met ons op via rolstoeltennis@knltb.nl 

Aanvraag financiële ondersteuning 

Jaarlijks ondersteunt de KNLTB (beginnende) rolstoeltennisspelers tot en met 21 jaar met een financiële ondersteuning voor het volgen van trainingen. Het ondersteuningsbedrag bedraagt max. € 200,- per speler per jaar. Zowel verenigingen als tennisscholen kunnen een aanvraag indienen. Het aanvragen van de subsidie is mogelijk via dit online formulier

Kijk hier voor de richtlijnen voor het aanvragen van financiële ondersteuning. Let op, de procedure is gewijzigd dus lees deze goed door voordat je het formulier gaat invullen.

Vragen? 

Heb je vragen of wil je meer informatie over het aanvragen van een subsidie? Neem contact met ons op via rolstoeltennis@knltb.nl of 088 - 130 26 00. 

Gerelateerd aan deze pagina

Rolstoeltennis

Rolstoeltennis