Zomer Challenge Thijs Zonder Quote

Zomer Challenge

Wil jij deze zomer graag fit blijven en sportief uitgedaagd worden? Of ben je op zoek naar een sport die je goed samen met je vrienden kan uitoefenen? Doe dan mee aan de Zomer Challenge en ontdek hoe leuk tennis is!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 3 of 4 maanden, voor jong en oud, waarmee je: 

  • Fit blijft deze zomer; 
  • Onbeperkt vrij kan tennissen; 
  • Lessen of clinics van een leraar krijgt; 
  • Mee kan doen aan KNLTB toernooien; 
  • én je voorbereid op het afsluitende event: het Zomer Challenge eindtoernooi. 

Doe je ook mee?

De Zomer Challenge is dus dé perfecte mogelijkheid om lekker te (blijven) sporten in de zomer én te ontdekken hoe leuk tennis is. Iedereen kan meedoen, want er is altijd wel een vereniging bij jou in de buurt.

...of ontvang jouw dichtstbijzijnde verenigingen per e-mail!

Zo leuk is tennis!

Tennis is ongekend populair op dit moment en dat snappen wij maar al te goed. Het is uitdagend, gezellig en ook nog eens de gezondste sport. Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 565.000 lid zijn van een KNLTB-vereniging.

Thijs ontdekte hoe leuk tennis is toen hij meedeed aan de Zomer Challenge. Hij kreeg tennislessen en stond wekelijks met zijn vrienden op de tennisbaan. Door dit tijdelijke lidmaatschap kon hij, tijdens de zomerstop van voetbal, buiten blijven sporten en gezellig met zijn vrienden een nieuwe sport ontdekken. Tennis is je vrienden ontmoeten en jezelf keer op keer verbeteren. 

Zoek een Zomer Challenge bij jou in de buurt