Zomer Challenge Thijs Zonder Quote

5 redenen om te gaan tennissen

Twijfel je nog of tennis wel echt een sport voor jou is? Wij geven je vijf goede redenen om mee te doen aan de Zomer Challenge!

1. Maak onbeperkt gebruik van de tennisbanen

De Zomer Challenge geeft je onbeperkt toegang tot de tennisbanen. Wil je één keer per week met je partner tennissen of regelmatig met je vrienden de tennisbaan opstappen? Je bepaalt het helemaal zelf!

2. Je techniek bijschaven met lessen of clinics

Start je met de Zomer Challenge? Dan biedt de tennisvereniging jou tennislessen of clinics aan. Zo kun jij je techniek bijschaven en krijg je steeds meer controle over je slagen. En een gezellige bonus: je ontmoet ook andere tennissers die net als jij pas zijn gestart met tennissen.

3. Tennis is een full body work-out

Waarom met lekker weer naar de sportschool gaan als je ook buiten kunt tennissen? Je traint met tennis je core, je benen en tijdens het slaan van de bal ook je armen, je bovenrug en je nek. 

4. Toegang tot KNLTB toernooien

Tennissen is leuker als je wedstrijden speelt. Daarom biedt de Zomer Challenge je toegang tot alle KNLTB toernooien. Wil je graag enkelen op een toernooi bij jou in de buurt? Of ga je met je vrienden op jacht naar de eerste dubbeltitel uit je tenniscarrière? 

5. Het compacte lidmaatschap wordt automatisch beëindigd 

Wees niet bang dat je aan een lang lidmaatschap vastzit. De Zomer Challenge is een lidmaatschap dat enkele maanden geldt en automatisch wordt beëindigd. Veel plezier met weinig gedoe dus! 

Zoek een Zomer Challenge bij jou in de buurt