KNLTB Foto Website Winter Challenge Roland 1920X1080

Winter Challenge

Wil jij graag fit blijven in de winter? Dan dagen wij jou uit voor de Winter Challenge. Met dit tijdelijke lidmaatschap, voor jong en oud, kun je een aantal maanden vrij tennissen. De Winter Challenge loopt van 1 november tot en met 31 januari en tijdens je lidmaatschap kun je:

  • Kennismaken met tennis en/of padel;
  • Onbeperkt vrij spelen;
  • Een aantal lessen van de leraar volgen;
  • Meedoen aan het afsluitende event: het Winter Challenge eindtoernooi (wanneer dit mogelijk is binnen de geldende coronamaatregelen);

Zo leuk is tennis!

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig. Roland ontdekte hoe leuk tennis is toen hij meedeed aan de Winter Challenge. Door dit tijdelijke lidmaatschap kon hij in de winter blijven sporten en dus fit blijven. Roland kreeg tennislessen en stond wekelijks met zijn vrienden op de tennisbaan. Iedereen kan meedoen, want er is altijd wel een vereniging bij jou in de buurt.

Doe je ook mee?

Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Winter Challenge! Informeer bij een tennisvereniging bij jou in de buurt of je bij hen deze wintermaanden kan tennissen. Via onderstaande zoeker vind je alle verenigingen bij jou in de omgeving. 

Tennis is een perfecte sport die je goed kan uitoefenen in de buitenlucht en op anderhalve meter afstand. Bovendien tennis je op alle KNLTB-verenigingen onder professionele begeleiding en volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB.

Zoek een vereniging bij jou in de buurt