Z9A1531

Indeling Tenniskids Zomercompetitie bekend!

De indeling van de Tenniskids Zomercompetitie staat online! Na de Voorjaarscompetitie staan er weer een hoop kinderen te springen om ook in de zomer competitie te spelen. Check snel tegen welk team jij het opneemt deze zomer.

Waar kan ik de indeling vinden?

Je kan de indeling bekijken via MijnKNLTB en in de ClubApp:

Lukt het je niet helemaal om de indeling te vinden? De stappenplannen voor de Rode en Oranje competitie en de Groene competitie laten precies zien hoe je de indeling kan vinden.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kan je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende vereniging terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere vereniging, zoals de locatie, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Speeldata

De Tenniskids Zomercompetitie begint voor Tenniskids Groen op zondag 11 juni en voor Tenniskids Rood en Oranje op zondag 18 juni. Bekijk hier het verzicht met alle speeldata. Dit jaar doen er ongeveer 210 teams mee aan de Tenniskids Zomercompetitie. 

Vragen over de competitie?

Voor alle vragen over de competitie is de functionaris Tenniskids en/of tennisleraar van jouw vereniging het eerste aanspreekpunt. Hij/zij kan alle vragen over bijvoorbeeld invallen, verzetten van wedstrijden, uitslagen invoeren en alle regels beantwoorden. Zo niet? Dan vind je op deze website meer informatie over de Tenniskids competitie.