Tennisbal stuiter op gravel

Voordelen KNLTB lidmaatschap

Als je lid wordt bij een KNLTB tennisvereniging, word je ook meteen lid van de KNLTB en maak je deel uit van een groot netwerk.  

Wanneer je lid wordt betaal je contributie en ontvang je een (digitale) ledenpas en een bondsnummer. Daarmee krijg je toegang tot veel voordelen. 

  • Toegang tot de ClubApp voor clubnieuws, info en banen reserveren op jouw vereniging; 
  • Professionele tennis- en padelleraren; 
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan officiële KNLTB-competities en toernooien;
  • Snel en makkelijk je wedstrijdresultaten bekijken (ranglijst en DSS) via MijnKNLTB 
  • Praktische informatie over tennis, materiaalkeuze, voeding en handige instructieclips om je spel te verbeteren; 
  • Een collectieve ongevallen verzekering; 
  • Voordelen van de KNLTB en haar partners.

Zo profiteer je als lid van de professionaliteit van de tennis- en padelleraren. De KNLTB zorgt voor de ontwikkeling van de sport door het organiseren van opleidingen tot tennisleraar. Dat betekent voor leden dat zij zeker weten dat zij op een goede manier leren tennissen en zich snel kunnen ontwikkelen in de sport. 

Of je nu wedstrijden speelt voor de gezelligheid of om je te meten aan anderen, je kan meedoen aan de door de KNLTB georganiseerde competities. Ook stimuleert de KNLTB een toernooiaanbod voor elk type speler. Als KNLTB-lid heb je toegang tot alle officiële competities en meer dan 2.000 open toernooien per jaar.  

Speciaal voor wedstrijdspelers heeft de KNLTB het Dynamisch Speelsterkte Systeem (DSS) ontwikkeld en publiceren we verschillende ranglijsten. Zo kan elk lid snel en gemakkelijk zijn/haar vorderingen volgen. Via MijnKNLTB ziet elke tennisser zijn wedstrijdresultaten en kan er snel en eenvoudig gezocht worden naar toernooien en kun je je daar meteen voor inschrijven.  

Om voor elke speler tennis zo aantrekkelijk mogelijk te maken, ontwikkelen en promoten we diverse soorten competities en een toernooicircuit dat door de verenigingen aangeboden en georganiseerd kan worden. Voor leden is de ClubApp een gratis tool om alle informatie over deze wedstrijden bij zijn/haar vereniging op een overzichtelijke manier te zien, mits jouw tennisvereniging deze app beschikbaar heeft gesteld voor de leden.  

Ook heeft de KNLTB voor alle verenigingen een collectieve ongevallenverzekering afgesloten. Deze verzekering is automatisch gekoppeld aan het lidmaatschap. Tenslotte ontvangen KNLTB-leden korting op partner programma’s en op door ons georganiseerde evenementen.    

Tenslotte kan je profiteren van kortingsacties van onze partners. Om hiervan te kunnen profiteren moet je zelf aangeven dat je de partner nieuwsbrief wil ontvangen waarin regelmatig aanbiedingen gedaan zullen worden.

Gerelateerd aan deze pagina

Lid worden

Lid worden