Tenniskids jongen en meiden

Tenniskids Blauw

Speciaal voor de jongste jeugd is er Tenniskids Blauw. In deze eerste fase van Tenniskids maken kinderen, in de leeftijd van 4 tot 6 jaar oud, kennis met de basis van tennis en de tennisvereniging. Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden, waarbij plezier centraal staat. De oefeningen, zoals tik- en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op de leeftijd. 

Thema's

Tenniskids Blauw bestaat uit negen lessen van 45 minuten met een eindevenement als tiende les. De lessen worden vormgegeven aan de hand van vier verschillende thema’s; dierentuin, ridders en prinsessen, circus en op vakantie. Voor een impressie van de oefeningen uit Tenniskids Blauw, klik op een oefening hieronder. 

Als de kinderen Tenniskids Blauw hebben doorlopen ontvangen zij een diploma.  

Professioneel begeleiding 

De Tenniskids Blauw lessen worden gegeven door een tennisleraar. Deze tennisleraar heeft naast de algemene opleiding voor Tennisleraar, de workshop Tenniskids Blauw gevolgd. Zo zorgen ze voor nóg meer plezier tijdens de lessen. 

Waar kan ik terecht voor Tenniskids Blauw? 

Steeds meer KNLTB-verenigingen in Nederland bieden Tenniskids Blauw aan. Vraag of jouw vereniging het al aanbiedt of zoek via de verenigingszoeker naar een tennisvereniging bij jou in de buurt.  

Kosten? 

De kosten voor Tenniskids Blauw verschillen per vereniging. Vraag ze na bij de vereniging waar jouw kind wil starten met de lessen. 

Zoek een vereniging met Tenniskids Blauw