Toeschouwers publiek teamleden

Doe mee met de Club Clash!

Wil jij als tennisteam meedoen aan de nieuwe Club Clash? De voorjaarscompetitie is weer van start en deze keer kan je ook buiten de tennisbaan de strijd aangaan met andere teams. Dit keer zullen tennisteams uit heel Nederland het tegen elkaar opnemen om te laten zien wie het gezelligste tennisteam van Nederland is! 

Via @KNLTBTennis op Instagram vindt in de periode van de voorjaarscompetitie de nieuwe Club Clash plaats. Tijdens deze Club Clash kiezen de volgers het gezelligste tennisteam van Nederland, totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft. Het winnende tennisteam wint een gave teamoutfit voor het hele tennisteam!

Meedoen is super makkelijk. Laat de gegevens van jouw tennisteam achter en stuur de gezelligste foto's van jouw tennisteam in!!