Kinderen Op Een Rij

Vriendjesmaand: Wie neem jij mee naar de tennisles?

Jij vindt tennis natuurlijk het allerleukste wat er is, maar nu jouw vrienden nog! De maand april staat in het teken van de Vriendjesmaand. Tijdens deze maand willen we zoveel mogelijk jeugd enthousiast maken voor tennis door jeugdspelers te vragen om een vriend of vriendin mee te nemen naar een tennis- of introductieles op de vereniging.  

Hoe het werkt? Heel simpel! Neem jouw vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje mee naar een tennis- of introductieles. Informeer wel eerst bij de tennisleraar of en wanneer jouw vriendje mee kan naar de les. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur 

Niet voor ieder kind is lid worden van een vereniging en tennislessen volgen vanzelfsprekend. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch kunnen tennissen. Zij betalen voor deze kinderen de contributie en/of het lesgeld en de benodigde tennismaterialen.