tenniskids oranje menzis plezier

Doe je ook mee aan de nieuwe Tenniskids Zomercompetitie?

Vind jij tennis en vooral wedstrijdjes spelen het allerleukste wat er is? Wil je beter worden in tennis of gewoon samen met je vriendjes spelen? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Want deze zomer kan je namelijk nóg meer tennissen tijdens de nieuwe Tenniskids Zomercompetitie. Doe je ook mee?

Tijdens de Tenniskids Zomercompetitie speel je in juni en juli op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijdjes tegen kinderen van andere verenigingen in de buurt. De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. In de Rode en Oranje competitie speel je 4 dagen competitie. De Groene competitie bestaat uit 5 speeldagen. Bekijk hier alle speeldata.

Tennis is leukers als je wedstrijden speelt!

De Tenniskids competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. Of je nu net begonnen bent of al langer tennist, het maakt niet uit. De Tenniskids competitie is er voor iedereen! De nadruk in deze competitie ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. In totaal doen jaarlijks ongeveer 25.000 kinderen mee aan de Tenniskids competitie. 

Meld je aan bij jouw vereniging

Competitie spelen is een feestje. Dus wil je dit feestje niet missen? Ga dan snel naar jouw leraar of iemand van de jeugdcommissie en vraag of je (met jouw team) mee kan doen aan de Tenniskids Zomercompetitie.