Paar Haarhuis video dubbel

Vlammen in de dubbel tijdens de competitie? Paul Haarhuis geeft tips!

In april start de Voorjaarscompetitie: de periode waar veel tennissers naar uit kijken. Samen met je team wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen en strijden voor de winst. Naast de baan de sfeer en gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. Ben jij al goed voorbereid of kan jouw techniek nog wel een update gebruiken? 

Het dubbelspel is een strategisch gevecht. Misschien nog wel meer dan in het enkelspel, kan je in de dubbel werken met slimme tactieken. Snel voetenwerk, handige handjes en spelinzicht zijn ingrediënten waardoor je samen met jouw dubbelpartner de dubbel naar eigen hand kan zetten. Maar wat kan je doen om jouw tegenstander te slim af te zijn?

Voormalig tennisprof en dubbelkoning Paul Haarhuis geeft 6 praktische tips hoe je jouw dubbelskills kunt pimpen om zo actief mee te doen in het dubbelspel. Want tijdens de competitie telt het dubbelspel natuurlijk net zoveel mee als de enkelpartijen.

En nog één belangrijke tip van Paul Haarhuis: dubbelen moet niet alleen leuk zijn, het is én blijft ook een sport!

Wil je graag meer video's ter voorbereiding? Volg ons dan op YouTube, want er komen er nog meer aan!