Thumbnail UberQuin v2

UberQuin in nieuwste aflevering De MuurMasters

In de allernieuwste aflevering van De MuurMasters zie je de altijd vrolijke UberQuin. UberQuin, of gewoon Quin, is al jaren een bekende YouTuber. Hij begon met het maken van gamevideo’s toen hij 12 jaar oud was, maar inmiddels vlogt hij over van alles en nog wat. Maar kan hij ook tennissen en winnen van MuurMaster Ronald? Dat zie je in deze aflevering!

Over MuurMasters

Maak kennis met de MuurMasters. Zij vinden de oefenmuur de tofste plek op de tennisvereniging. Daar kan je namelijk in gedachten Roger Federer verslaan, je beste vriend uitdagen voor een wedstrijdje of je tennisslagen oefenen. In De MuurMasters, een toffe serie voor de jeugd, gaan zij het hele land door en doen ze superleuke tennischallenges met toffe gasten. Zo werden actrice en zangeres Sterre Koning, YouTuber Milo (van Bankzitters), zanger Vinchenzo en oud-tennisspeelster Kiki Bertens uitgedaagd. Benieuwd naar alle avonturen en wie de volgende gasten zijn? Kijk de video's en abonneer je op het YouTube kanaal.