Thumbnail Sterre Koning

Nieuw seizoen De MuurMasters van start met Sterre Koning

In het nieuwe seizoen van De MuurMasters is Sterre Koning de eerste gast! Sterre is van alle markten thuis. Waarschijnlijk ken je haar van haar fantastische zangkunsten, of wellicht van YouTube of televisie? In deze aflevering gaat Sterre voor de vierde (!) keer in haar leven tennissen! Ze wordt uitgedaagd met superleuke tennischallenges. Wordt dit wat? Snel kijken!

Over MuurMasters

Maak kennis met de MuurMasters. Zij vinden de oefenmuur de tofste plek op de tennisvereniging. Daar kan je namelijk in gedachten Roger Federer verslaan, je beste vriend uitdagen voor een wedstrijdje of je tennisslagen oefenen. In De MuurMasters, een toffe serie voor de jeugd, gaan zij het hele land door en doen ze superleuke tennischallenges met toffe gasten. Zo werden in het vorige seizoen YouTuber Milo (van Bankzitters), zanger Vinchenzo en oud-tennisspeelster Kiki Bertens uitgedaagd. Benieuwd naar alle avonturen en wie de volgende gasten zijn? Kijk de video's en abonneer je op het YouTube kanaal.