Thiemodebakker

KNLTB Podcast: Ik leerde op mijn 30e pas echt wat er nodig was

In deze nieuwe rubriek de KNLTB Podcast gaat Steffan Kok in gesprek met toptennissers of professionals van Nederlandse bodem voor een inkijkje in hun prestaties, dagelijks leven en uitdagingen.

In deze vijfde podcast gaan we in gesprek met sportpsycholoog en toptennisser Thiemo de Bakker.

Thiemo de Bakker won Wimbledon bij de junioren. Een veelbelovende tennistoekomst werd door velen verwacht. Helaas bleek de realiteit een carrière vol worstelingen en moeilijkheden te zijn. Uiteindelijk bereikte hij plek 40 op de Wereldranglijst, maar zijn carrière verliep niet zoals vooraf gehoopt.

In de nieuwe podcast vertelt Thiemo de Bakker over zijn persoonlijke problemen en moeilijkheden die nog grotere successen in de weg stonden. Je ontdekt ook ook waarom hij zijn slepende blessure als een redding zag.

Beluister de KNLTB Podcast ook via Spotify.