Y4A3752

Altijd al tennisleraar willen worden?

Ben jij tennisgek en heb je ambitie om je kennis over te dragen op anderen? Misschien wil je een paar uur lesgeven naast je studie of andere baan, of juist fulltime? Wil je van je hobby je beroep maken en altijd werken in een sportieve omgeving? Is jouw speelsterkte minimaal 6/6? Volg dan de opleiding tot tennisleraar!

Na het afronden van de A-opleiding kun je lesgeven aan spelers met de speelsterkte 6/7/8/9. Met de A-opleiding geef je dus vooral les aan recreanten.

Voordat je de A-opleiding kan volgen, dien je een voorspeeldag bij te wonen en succesvol te voltooien. De voorspeeldagen starten eind april. De voorspeeldag is bedoeld om het spelniveau te testen om deel te kunnen nemen aan de A-opleiding. Op de voorspeeldag wordt jouw eigen vaardigheid en voorspeelvaardigheid getest. Spelers met niveau 1 t/m 4 spelen wel mee met de voorspeeldag, maar worden niet beoordeeld.

Op deze pagina vind je meer informatie over de A-opleiding en de voorspeeldagen.