Boekpresentatie Kiki Bertens

Kiki Bertens wil met boek jeugd enthousiast maken voor tennis

Toptennisster Kiki Bertens heeft op maandag 22 juni haar boek ‘Tennis met Kiki’ gepresenteerd op het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. Met dit boek wil Bertens, ambassadeur van tennis voor de KNLTB, kinderen laten zien hoe leuk tennis is en ze inspireren om ook te gaan tennissen.

Onder toeziend oog van een aantal jonge fans die dromen van een carrière als die van Bertens, presenteerde Bertens haar boek. “Tennis is een geweldige sport voor alle leeftijden én elk niveau. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan”. In Nederland zijn 95.000 kinderen lid van een KNLTB-tennisvereniging. “Met dit boek hoop ik dan ook nog meer kinderen enthousiast te maken voor tennis”, aldus Bertens.

Tips van Kiki

In ‘Tennis met Kiki’ gaat Bertens in op alle aspecten die tennis zo leuk maken en vertelt ze hoe je nog beter kan worden. Verder wordt de lezer onder andere getrakteerd op tientallen tennistips, geeft ze antwoord op vragen van fans en deelt ze persoonlijke verhalen over haar leven als toptennisser.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het boek ‘Tennis met Kiki’ is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Kiki Bertens en de KNLTB en uitgegeven door Karakter Uitgevers. De opbrengsten van het boek gaan naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur en komt ten goede aan jeugdtennissers uit gezinnen met weinig geld. Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor deze kinderen en jongeren de contributie en/of het lesgeld en de benodigde tennismaterialen.