AD Coverspecial 2020

Hij is er weer, de AD Tennis-special: veel leesplezier!

Hij is er weer, de AD Tennis-special! Voor de derde keer hebben we samen met onze mediapartner DPG Media een bijlage gemaakt met 16 pagina’s over tennis. De lezers van het Algemeen Dagblad (AD) en de regionale dagbladen de Gelderlander, de Stentor, Tubantia, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BNdeStem en PZC vinden AD Tennis vandaag in de bus. Dat betekent dat minstens 2,7 miljoen lezers uitgebreid kunnen lezen over onze sport die hot is. 

Balletje slaan?

Tennis is een sport die je in deze coronatijd prima met 1.5 meter afstand kan doen en ook nog eens de hele zomer door. Tennis is momenteel veel in de media met o.a. de actie ‘Balletje slaan?’ van Robin Haase en de toptennissers. Veel verenigingen zijn gestart met ledenwerving, het promoten van tennis en ze hebben de lokale media opgezocht. De Zomer Challenge loopt als een trein. 

Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland, waarvan er bijna 550.000 tennissers lid zijn van een tennisvereniging, weten dat tennis een te gekke sport is. Voor jong en oud, op elk niveau, ongeacht beperking of afkomst. Ons motto is niet voor niets: Nederland Tennisland, iedereen doet mee! Dat willen we graag laten zien en mensen inspireren om ook te gaan tennissen. Dat doen we dus samen met DPG Media.

Wat staat er zoal in deze AD Tennis?

Natuurlijk staan we stil bij tennis op een vereniging in deze coronatijd (ALTA in Amersfoort) en is er aandacht voor de Zomer Challenge. Dat tennis gezond is en goed voor je lijf, komt duidelijk naar voren in het artikel ‘Van tennis krijg je ronde billen’, waarin onze Babette uitlegt welke spieren we bij tennis gebruiken. Met een leuke quiz!

Daarnaast vind je er interviews met rolstoeltennisster Diede de Groot en een aantal tennistalenten. Ook de actie van Robin Haase komt aan bod en we lezen wat Kiki Bertens in coronatijd doet.

Pure promotie van tennis dus, inspiratie om mensen te activeren om (meer) te gaan tennissen. We hopen dat de lezers van het AD enthousiast worden en de weg naar de tennisvereniging vinden.