KNLTB Vlag wapperen wind

Schrijf je nu bij jouw club in voor de KNLTB Najaarscompetitie!

Ongedwongen een balletje slaan is heel leuk, maar nog leuker is natuurlijk jezelf verbeteren, steeds betere resultaten behalen door wedstrijden te spelen en niet onbelangrijk: de gezelligheid met clubgenoten. Hoewel de KNLTB Voorjaarscompetitie pas net is afgelopen kan je je op veel verenigingen alweer inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie. Dus wil jij in het najaar ook graag (weer) competitie spelen? Schrijf je dan in voor de Najaarscompetitie 2019!

Competitie spelen daagt niet alleen uit, maar brengt ook sfeer en gezelligheid op de club. Nog even een drankje doen na de wedstrijd en je clubgenoten aanmoedigen die nog bezig zijn met hun wedstrijd; competitie spelen heeft naast een sportief ook een belangrijk sociaal aspect. Het is  voor veel tennissers één van de hoogtepunten van het jaar. De Najaarscompetitie groeit de laatste jaren in populariteit. In 2018 deden maar liefst 17.543 teams mee aan de Najaarscompetitie. Dat waren alweer 900 teams meer dan het jaar daarvoor. 

Door het uitgebreide aanbod is de Najaarscompetitie geschikt voor jong en oud en voor ieder niveau. Dus ook als je nog nooit competitie gespeeld hebt, kan je kennis maken met het spelen van wedstrijden door mee te doen aan 8&9 Tennis. Check bij jouw VCL wat het aanbod is van jouw vereniging of gebruik de competitiezoeker.

Inschrijven

Dus wat houd je nog tegen om je in te schrijven voor de Najaarscompetitie 2019? Vraag even bij de Verenigingscompetitieleider (VCL) van jouw club na of je je al kan inschrijven. Hij/zij schrijft de teams dan in bij de KNLTB. De Najaarscompetitie loopt van begin september tot en met eind oktober en heeft zeven speeldagen.