KNLTB Vlag wapperen wind

Zomer Challenge: tennissen en padellen met familie en vrienden in de zomer!

Jij bent natuurlijk al enthousiast over tennis, maar nu jouw vrienden en familie nog! Stap deze zomer de baan op samen met jouw vrienden en familie en laat ze tennis of padel ontdekken via de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie/vier maanden vrij kunt tennissen en/of padellen wanneer het jou uitkomt. Ook krijg je bij je lidmaatschap tennislessen/padeltrainingen en/of clinics onder begeleiding van een gecertificeerde tennisleraar. Vaak wordt de Zomer Challenge afsloten met een eindtoernooi. Naast dat de Zomer Challenge een leuke optie is voor mensen die kennis willen maken met tennis, is dit lidmaatschap ook ideaal voor sporters die een zomerstop hebben van een sport of voor sporters die altijd binnen sporten.  

Op TENNIS.nl vind je een overzicht van de verenigingen die de Zomer Challenge aanbieden. Wijs dus jouw vrienden en familie op deze site en stap samen de baan op