KNLTB Vlag wapperen wind

TE3 Amstelpark Tennis Academy Trophy verkozen tot beste Tennis Europe toernooi in 2018

Het TE3 Amstelpark Tennis Academy Trophy is door Tennis Europe verkozen tot het beste toernooi van de Tennis Europe Junior Tour 2018. Onder leiding van toernooidirecteur Hans Puijker en zijn team wordt het toernooi jaarlijks met veel plezier georganiseerd. Deze inspanningen worden beloond met een bijzondere prijs. 

Dit jaar vindt de achtste editie van het TE3 Amstelpark Tennis Academy Trophy plaats. Deelnemers van over de hele wereld spelen mee in de leeftijdscategorie t/m 14 en t/m 16 jaar. Er worden zowel enkelwedstrijden als dubbelwedstrijden gespeeld.

Toernooidirecteur Hans Puijker: β€œAlle betrokkenen, van de groundsmen tot onze marketingafdeling, van de wedstrijddesk tot het horeca personeel, zetten zich ieder jaar weer heel hard in om het toernooi zo succesvol mogelijk te kunnen organiseren. Het is een mooie eer dat al dat harde werk heeft geresulteerd in het winnen van de titel Beste Tennis Europe Toernooi in 2018.”

Als winnaar ontvangt het team van Puijker een geheel verzorgde reis van twee dagen naar Roland Garros. β€œDe twee medewerkers kijken er enorm naar uit om twee dagen lang de absolute top van de wereld te kunnen zien spelen op het fantastische gravel van Roland Garros. Allemaal spelers de vroeger zelf ook hebben deelgenomen aan Tennis Europe toernooien. Wat een mooie beloning!” aldus Hans Puijker.