KNLTB Vlag wapperen wind

Sunweb Sports & Events organiseert TeamNL Fanreis richting de Davis Cup Finals

De Davis Cup Finals in haar nieuwe stijl: achttien landen die in één week om de titel strijden. Het TeamNL Davis Cupteam speelt zijn groepswedstrijden tegen Kazachstan en Groot-Brittannië op dinsdag 19 en woensdag 20 november. Jij kunt daarbij zijn!

Kaartverkoop

De kaartverkoop van de Davis Cup Finals is zojuist van start gegaan via de website van de Davis Cup Finals. Van 12 april 12:01 uur t/m 15 juli kun je tickets kopen met 15% korting met de code TENNISKNLTB. Koop je tickets in vak 1,2,3,4,5 en 14 en samen met alle Nederlandse fans zorgen jullie voor een bomvolle oranje tribune! Wil je van te voren nog even kijken waar je precies komt te zitten? Bekijk hier de plattegrond van het stadion.

Supportersreis Sunweb Sports & Events

Als nieuwe partner van TeamNL staat reisorganisatie Sunweb klaar voor alle tennisfans die TeamNL Davis Cup willen ondersteunen tijdens de Davis Cup Finals in Madrid. De reisorganisatie biedt supporters een fantastische mogelijkheid om met een volledig georganiseerde reis de wedstrijden in Madrid te bezoeken. Fans kunnen rekenen op een volledig georganiseerde reis, bestaande uit een vliegreis, transfer naar hotel en stadion, ontbijt en entreetickets voor de wedstrijddagen. Kijk hier voor meer informatie over de TeamNL Fanreis en boek direct!

Via Tennis.nl blijf je continu op de hoogte over het laatste nieuws rondom de Davis Cup Finals.