KNLTB Vlag wapperen wind

Word jij de nieuwe Robin Haase of Kiki Bertens?

Vind jij het leuk om een toernooi te spelen en wil je de beste van jouw provincie worden? Doe dan mee aan de Provinciale Jeugd Kampioenschappen (PJK)! De PJK, voorheen District Jeugd Kampioenschappen, vinden van 28 april t/m 5 mei 2019 plaats. Ooit wonnen Robin Haase en Kiki Bertens deze kampioenschappen. Treed jij dit jaar in hun voetsporen? Schrijf je nu in en strijd mee om deze felbegeerde titel!

Inschrijven

Elke jeugdspeler kan meedoen aan de PJK. De jongste jeugd (Tenniskids) kunnen meedoen aan de onderdelen rood, oranje of groen. Voor de jeugd t/m 12, 14 en 16 jaar is de PJK een Junioren Toernooi Brons. Je kan je inschrijven in maximaal één onderdeel.  In welke provincie je mag spelen hangt af van waar je woont, waar je lid bent en/of je competitie speelt. Je kunt je inschrijven via een speciale landingspagina.

PJK Nederland

De winnaars van de onderdelen junioren t/m 12, 14 en 16 jaar en Tenniskids Groen mogen zich niet alleen een jaar lang Provinciaal Jeugdkampioen noemen, maar winnen ook een uniek ticket voor deelname aan het afsluitende toernooi (PJK Nederland) op 7 en 8 september!