KNLTB Vlag wapperen wind

Jouw speelsterkte voor 2020 is bekend!

Het is zover! De speelsterktes tennis en padel voor 2020 zijn bekend. Vanaf nu kun je checken wat jouw speelsterkte voor volgend jaar is. Heb jij het afgelopen jaar meegedaan aan competitie(s) en/of toernooien? Door wedstrijden te spelen kan je jezelf verder ontwikkelen, word je steeds beter en krijg je nog meer plezier in tennis. Je bent natuurlijk nieuwsgierig of de door jou behaalde resultaten hebben bijgedragen aan de verbetering van je speelsterkte voor 2020.

Zoek jouw speelsterktes op

Na zorgvuldige berekeningen heeft de KNLTB de speelsterktes vastgesteld. Je kunt jouw nieuwe speelsterkte (enkel & dubbel, padel alleen dubbel) terugvinden in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB. De nieuwe speelsterkte is pas vanaf 1 januari 2020 zichtbaar in jouw ClubApp. Volg onderstaande stappen om je speelsterkte te vinden:

  • Ga naar MijnKNLTB;
  • Wanneer je bent ingelogd verschijnt er automatisch een lichtblauwe melding die jouw nieuwe speelsterkte per 1 januari 2020 weergeeft;
  • Wanneer je niet bent ingelogd typ je jouw naam of bondsnummer in de zoekbalk. Klik op je naam en vervolgens verschijnt jouw spelersprofiel met je huidige speelsterkte en je actuele rating. Wanneer je met je muis over je speelsterkte van 2019 beweegt, verschijnt de nieuwe speelsterkte per 1 januari 2020.

Speelsterktebepaling

De speelsterkte voor 2020 wordt bepaald op basis van je eindejaarsrating. Een gedetailleerd overzicht van de door jou behaalde resultaten in competities en/of toernooien in seizoen 2018-2019 vind je terug in jouw spelersprofiel op MijnKNLTB. In de procedure speelsterktebepaling 2020 staat uitgelegd hoe de speelsterktes zijn bepaald en welke grenzen zijn gehanteerd.

Vragen over jouw nieuwe speelsterkte? Klik hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Vanaf 1 januari 2020 kan je je nieuwe speelsterkte gebruiken. Speel je nog een toernooi dit jaar? Schrijf je dan nog in met je speelsterkte van dit jaar.

Speelsterktewijzigingsverzoek

Als je het niet eens bent met jouw speelsterkte dan kun je vanaf vandaag tot en met zondag 8 december een speelsterktewijzigingsverzoek tennis of een speelsterktewijzigingsverzoek padel indienen.