KNLTB Vlag wapperen wind

Jouw nieuwe speelsterkte wordt uiterlijk begin december bekend gemaakt!

Het einde van het jaar nadert. Dat betekent dat de nieuwe speelsterktes voor volgend jaar worden opgemaakt. Elk jaar is het weer spannend hoe jouw eindejaarsrating en daarmee jouw enkel- en dubbelspeelsterkte, precies uitpakt. Zijn jouw resultaten zo goed dat je kan meedraaien op een hoger niveau of heb je nog een slag te slaan?

Speelsterktes 2020

De nieuwe speelsterktes worden uiterlijk begin december door de KNLTB vastgesteld en bekend gemaakt. Zodra jouw nieuwe speelsterkte bekend is ontvang je hier een e-mail over met meer informatie. Vervolgens kan je jouw nieuwe enkel- en dubbelspeelsterkte opzoeken via jouw spelersprofiel op MijnKNLTB.nl.

Klik hier voor meer informatie over speelsterkte.