KNLTB Vlag wapperen wind

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt

Tennis is groot in Nederland, meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er bijna 560.000 lid zijn van een KNLTB-tennisvereniging. Daarmee is tennis de tweede georganiseerde sport van ons land. Dat tennis zo populair is komt door veel mooie aspecten; tennis is gezellig, je speelt waar en wanneer je wilt, het biedt voldoende uitdaging en zo blijkt uit onderzoek: tennis is ook nog eens de gezondste sport. Door de omvang en de brede afspiegeling van de samenleving kan tennis als geen andere sport mensen verbinden en verenigen, ongeacht leeftijd, afkomst en geslacht. Tennis is er voor iedereen. Nederland Tennisland. Iedereen doet mee!

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt!

Marieke is één van de 200.000 competitiespelers die haar grenzen verlegt. Ze had nooit gedacht dat ze na een jaar al wedstrijden zou spelen. Tennis geeft haar vertrouwen en ze heeft nieuwe vrienden gemaakt op de baan. Door wedstrijden te spelen verbeter je jezelf, maar de gezelligheid staat voorop. Daarnaast leer je eenvoudig nieuwe mensen kennen. Dat maakt tennis niet alleen uitdagend, maar ook heel gezellig!

Doe je ook mee? 

Iedereen kan meedoen, want er is altijd een wedstrijdsoort voor jou!
Ontdek het wedstrijdaanbod voor starters op knltb.nl/starterswedstrijden en geef je op voor de Voorjaarscompetitie 2020 bij jouw vereniging.