KNLTB Vlag wapperen wind

Talenten gezocht voor de Paralympische Spelen!

Vind jij rolstoeltennis leuk maar heb je het nog nooit geprobeerd? Of rolstoeltennis je vaker en wil je niets anders meer? Kom op zondag 20 oktober naar de Paralympische Talentdag op Papendal in Arnhem!

Tijdens deze dag beoordelen bondscoaches van verschillende sporten de potentie van de deelnemende talenten. TeamNL en de KNLTB bieden de meest kansrijke rolstoeltennissers de mogelijkheid om direct in het programma van de nationale selectie opgenomen te worden. Een unieke kans dus!

Voor wie?
De Paralympische Talentdag is voor rolstoeltennissers tussen de 12 en 35 jaar met een beperking, die sportief zijn en ambities in de sport hebben. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden
Ben je of ken je een nieuw paralympisch talent, meld je dan aan via dit formulier