MF NJK 2022 16 en 18 op dinsdag 3 augustus 2022DSC08815

Indeling KNLTB Najaarscompetitie bekend!

Yes, het is zover! De indeling van de KNLTB Najaarscompetitie 2022 en de Tenniskids Najaarscompetitie zijn gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. Vanaf half september gaan ruim 27.000 teams genieten van het wedstrijdplezier en de gezelligheid tijdens de competitie. Check snel tegen welke teams jij het opneemt dit najaar. 

Waar kan ik de indeling vinden?

  • Klik hier voor de indeling van de Najaarscompetitie (Senioren, Junioren en Tenniskids Groen)
  • Klik hier voor de indeling van de Tenniskids Najaarscompetitie (Rood & Oranje)
  • Klik hier voor de indeling van de Najaarscompetitie Padel

Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kan je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende vereniging terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere vereniging, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Mag ik uitkomen voor meerdere teams?

Als je wil weten of je voor meerdere teams van één of meerdere verenigingen mag uitkomen tijdens de Najaarscompetitie, neem dan contact op met je Verenigingscompetitieleider. Hij/zij kan controleren of er dispensatie voor je moet worden aangevraagd.

Tenniskids competitie

De jongste competitiespelers beginnen op zondag 11 september met de Tenniskids Najaarscompetitie, een week eerder dan de junioren en de senioren. De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Dit jaar doen er 1900 teams mee de Rode en Oranje competitie en zo'n 1700 aan de Groene competitie. 

Padel

Padel is razend populair en dat merken we ook in de groei van het aantal deelnemende teams aan de padelcompetitie. Steeds meer padelspelers willen ook graag wedstrijden spelen tegen teams van andere clubs. Dit najaar doen er meer dan 2.300 teams mee. Dat zijn er bijna 900 meer dan vorig jaar. Een super resultaat!

Vragen over de competitie? Ga naar je VCL!

Voor alle vragen over de competitie is de Verenigingscompetitieleider van jouw vereniging het eerste aanspreekpunt. Voor de Tenniskids competitie is dit de functionaris Tenniskids en/of de tennisleraar. Hij/zij kan alle vragen over invallen, dispensatie, verzetten van wedstrijden, uitslagen invoeren en alle regels als het goed is beantwoorden. Zo niet? Dan vind je op deze website meer informatie over de Najaarscompetitie en de Tenniskids competitie. Alle informatie over padel vind je op nlpadel.nl. Ook hebben we de meestgestelde vragen en antwoorden over de competitie voor je op een rijtje gezet én vind je alle handige downloads op deze pagina

Aan de slag.... 

Nu de indeling bekend is en je weet tegen wie je moet spelen en waar je alle informatie kan vinden kan je je samen met jouw team gaan voorbereiden. Dat betekent: samen trainen, een mooie teamoutfit scoren en een What'sapp groep aanmaken om alvast tactieken te bespreken of gewoon voor de gezelligheid. We wensen alle spelers veel succes en plezier in de voorbereiding voor de Najaarscompetitie!