Beachtennis service groen

Toernooien

Heb je de smaak van het beachtennissen te pakken en wil je wel eens een beachtennistoernooi spelen? Dat kan! Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen aan een beachtennistoernooi. 

Kalender

Onderaan deze pagina vind je de toernooikalender. Vanzelfsprekend zijn de toernooien gepland onder voorbehoud van de regels van de overheid omtrent de corona maatregelen.

Waar en wanneer kan ik een toernooi spelen?

Op de toernooikalender worden alle toernooien gepubliceerd die in Nederland worden gehouden en aangemeld zijn bij de KNLTB. Er wordt hierin onderscheid gemaakt tussen recreatietoernooien, ranglijsttoernooien en internationale toernooien. Je kunt meedoen aan alle toernooien op de kalender. Met het spelen van toernooien verdien je punten voor de KNLTB Beachtennisranglijst.

Internationale toernooikalender 

De internationale kalender met beachtennistoernooien wordt samengesteld door de International Tennis Federation (ITF). De kalender kun je op de website van de ITF bekijken.  

Zelf een toernooi organiseren?

Wil jij of je vereniging/organisatie een toernooi of evenement organiseren? Laat het ons weten via beachtennis@knltb.nlIn het handboek beachtennis staat uitgelegd wat de voorwaarden zijn voor het organiseren van een toernooi en hoe je deze kan aanmelden. Voor de voorwaarden en regels voor het organiseren van een internationaal beachtennistoernooi kun je terecht bij de ITF. 

Gerelateerd aan deze pagina

NK Beachtennis

NK Beachtennis