Thumb Muurmasters Video 3

De MuurMasters nemen het op tegen Kiki Bertens in nieuwe aflevering

Kunnen de MuurMasters Kiki Bertens verslaan? Je ziet het in de nieuwste aflevering van de YouTube serie De MuurMasters! Kiki Bertens is onze grootste tennisspeelster en stond op haar hoogtepunt vierde op de wereldranglijst. In deze aflevering nemen de MuurMasters het op tegen Kiki en wordt ze uitgedaagd om de highscore van zanger Vinchenzo te verbreken. Gaat het haar lukken? Kijk snel! 

 

Over MuurMasters

Maak kennis met MuurMasters Stephanie (presentatrice), Ronald (leraar) en Shon (muurkunstenaar). Zij vinden de oefenmuur de tofste plek op de tennisvereniging. Daar kan je namelijk in gedachten Roger Federer verslaan, je beste vriend uitdagen voor een wedstrijdje of je tennisslagen oefenen. In De MuurMasters, een toffe serie voor de jeugd, gaan zij het hele land door en doen ze superleuke tennischallenges met bekende Nederlanders. Benieuwd naar hun avonturen en wie de volgende gasten zijn? Kijk de video's en abonneer je op het YouTube kanaal.