KNLTB Vlag wapperen wind

Tenniskids Feest 22 en 23 juni op vijf locaties in Nederland

Op 22 en 23 juni organiseert de KNLTB in samenwerking met vijf tennisverenigingen het Tenniskids Feest, dé feestelijke afsluiting van de Tenniskids competitie. Om zoveel mogelijk kinderen te laten meegenieten van de feestelijke afsluiting van de competitie, wordt het feest op vijf verschillende locaties in het land gehouden.

Het feest is op zaterdag 22 juni in Kampen (K.J.LT.C), Amsterdam (T.V. Tie-Breakers) en Bergen op Zoom (Smash Bergen op Zoom) en op zondag 23 juni in Alphen aan den Rijn (T.V. Nieuwe Sloot) en Apeldoorn (T.C. Sprenkelaar). Elk jaar wordt het Tenniskids Feest op een andere locatie in Nederland gehouden. 

Elk feest duurt van 10.00 tot 15.00 uur en belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun en entertainment. De verenigingen die het Tenniskids Feest organiseren stellen zelf het programma voor de dag samen. Te denken valt aan tennisactiviteiten op de baan, springkussens, padel, een goochelshow en een ontmoeting met Tenniskids mascottes Ace en Love.

Deelname aan het feest is gratis. Kinderen die vier keer of meer hebben gespeeld in de Rode, Oranje of Groene competitie, ontvangen in de loop van de competitie een uitnodiging voor het feest. Nadere informatie hierover volgt later. Zorg er wel voor dat kinderen van jouw vereniging goed geregistreerd staan via tenniskids.toernooi.nl en MijnKNLTB.nl, zodat ze ook daadwerkelijk een uitnodiging ontvangen.