Thumbnail Akkamist

Akkamist te gast in De MuurMasters

In deze aflevering van De MuurMasters is Joris, ofwel Akkamist te gast! Misschien ken je hem van de voetbalvideo's die hij op YouTube en TikTok plaatst. Zou hij écht zoveel balgevoel hebben, en kan hij niet alleen voetballen, maar ook tennissen? Dat zie je in de nieuwste aflevering van MuurMasters.

Over MuurMasters

Maak kennis met de MuurMasters. Zij vinden de oefenmuur de tofste plek op de tennisvereniging. Daar kan je namelijk in gedachten Roger Federer verslaan, je beste vriend uitdagen voor een wedstrijdje of je tennisslagen oefenen. In De MuurMasters, een toffe serie voor de jeugd, gaan zij het hele land door en doen ze superleuke tennischallenges met toffe gasten. Zo werden actrice en zangeres Sterre Koning, YouTuber Milo (van Bankzitters), zanger Vinchenzo en oud-tennisspeelster Kiki Bertens uitgedaagd. Benieuwd naar alle avonturen en wie de volgende gasten zijn? Kijk de video's en abonneer je op het YouTube kanaal.