ClubApp gebruikt aan tafel

De KNLTB ClubApp is vernieuwd!

De KNLTB ClubApp is voor veel spelers dé ideale manier om banen te reserveren en competitie- en toernooiuitslagen te bekijken. In deze coronatijd blijf je via de app ook op de hoogte van het laatste nieuws van jouw vereniging, kan je zelf jouw persoonlijke voorkeuren aangeven en kiezen om aanbiedingen van KNLTB partners te ontvangen. Maakt jouw vereniging gebruik van de ClubApp? Zorg dan dat je de nieuwste update hebt geïnstalleerd!

Wat is er nieuw?

Indien jouw vereniging de KNLTB ClubApp heeft, kan je vanaf nu gebruik maken van een geheel verbeterd overzicht om een baan te reserveren en kan je tijdens competitiedagen eenvoudig de digitale teamopstelling en uitslagen invoeren. Daarnaast is het nu mogelijk om jouw persoonlijke voorkeuren in te stellen voor pushberichten van jouw vereniging en de KNLTB.

Er is ook een geheel nieuwe ‘Groepen’ chatfunctionaliteit onder het kopje ‘Maatjes’. De ledenadministrateur of beheerder binnen jouw vereniging kan groepen aanmaken aan de hand van verschillende segmenten. Alle leden die in een groep zitten kunnen onderling chatten om zo nieuwe tennismaatjes te vinden. Zo heb je er een snel een nieuwe tegenstander bij.

Banen reserveren

Het baan reserveren overzicht is geheel verbeterd zodat het nog duidelijker is op welke momenten je wel of niet een baan kunt reserveren. Vanaf nu kan je aflezen of een baan in zijn geheel niet te reserveren is (bijvoorbeeld omdat de baan dicht is) of omdat deze niet op afstand te reserveren is. Als dit laatste het geval is kan je als lid ook vanaf huis inzien wanneer er nog baanbeschikbaarheid is, om vervolgens naar de club te gaan om op locatie de gewenste baan te reserveren. Let op: veel clubs laten dit op dit moment niet toe als maatregel vanwege het coronavirus. Ook wordt er nu getoond als je geen boeking kan maken wanneer je gelijktijdig al een boeking hebt staan.

Persoonlijke voorkeuren en pushberichten

Via het tabblad ‘Meer’ kun je al jouw persoonlijke voorkeuren aanpassen. Bijvoorbeeld of jouw pasfoto, telefoonnummer en e-mailadres zichtbaar zijn voor andere leden van jouw vereniging. Daarnaast kan je via de knop ‘App instellingen’ zelf bepalen of je meldingen wilt ontvangen over clubnieuws, baanreserveringen, evenementen en bardiensten. Verder kun je nu ook instellen of je pushberichten wilt ontvangen van de KNLTB. Zoals het laatste nieuws over competities en toernooien, serviceberichten en spectaculaire acties en aanbiedingen van KNLTB partners. Zet deze meldingen dus aan en profiteer van de vele voordelen!

Meer weten over de KNLTB ClubApp? Klik dan hier voor meer informatie.

Klik hier om de KNLTB ClubApp te downloaden (Android).

Klik hier om de KNLTB ClubApp te downloaden (iOS).