Dubbelspel gravel dames (5)

Indeling KNLTB Najaarscompetitie 2023 bekend

Ben jij nieuwsgierig tegen wie je het moet opnemen tijdens de Najaarscompetitie 2023? Je kan de indeling van de KNLTB Najaarscompetitie (tennis en padel) en de Tenniskids Najaarscompetitie nu bekijken op MijnKNLTB en in de ClubApp. Meer dan 27.000 teams gaan in september en oktober de baan op om te strijden voor het kampioenschap. Wij hebben er zin! 

Waar kan ik de indeling vinden?

  • Klik hier voor de indeling van de Najaarscompetitie (Senioren, Junioren en Groen)
  • Klik hier voor de indeling van de Tenniskids Najaarscompetitie (Rood & Oranje)
  • Klik hier voor de indeling van de Najaarscompetitie Padel

Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende club terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere club, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Mag ik uitkomen voor meerdere teams? 

Als je wil weten of je voor meerdere teams van één of meerdere clubs mag uitkomen tijdens de Najaarscompetitie, neem dan contact op met je competitieleider. Hij/zij kan dan controleren of er dan dispensatie voor je moet worden aangevraagd.

Tenniskids competitie

De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. De jongste competitiespelers beginnen op zondag 10 september aan de Tenniskids Najaarscompetitie. Dit jaar doen er bijna 3500 teams mee aan de competitie. 

Padel

Meer dan 4.000 padelteams gaan in september en oktober vlammen op de baan. De padelcompetitie telt vijf speeldagen en start op vrijdag 15 september.

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de Najaarscompetitie, de Tenniskids competitie en de padelcompetitie vind je op de website. Klik hier voor de meestgestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kan je met vragen altijd terecht bij de competitieleider van jouw club.