Mannen dubbelspel felicitatie

Indeling KNLTB Voorjaarscompetitie 2024 is bekend!

Goed nieuws! De indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024 (tennis en padel) en de Tenniskids Voorjaarscompetitie zijn gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. In april gaan ruim 35.000 tennis- en padelteams de baan op om wedstrijden te spelen tegen teams van andere clubs. Een periode met veel sfeer en gezelligheid op de clubs door heel Nederland. Wij kunnen niet wachten!

Waar kan ik de indeling vinden?

  • Klik hier voor de indeling van de Voorjaarscompetitie (Senioren, Junioren en Groen)
  • Klik hier voor de indeling van de Tenniskids Voorjaarscompetitie (Rood & Oranje)
  • Klik hier voor de indeling van de Voorjaarscompetitie Padel

Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende club terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere club, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Mag ik uitkomen voor meerdere teams? 

Als je wil weten of je voor meerdere teams van één of meerdere clubs mag uitkomen tijdens de Voorjaarscompetitie, neem dan contact op met je competitieleider. Hij/zij kan dan controleren of er dan dispensatie voor je moet worden aangevraagd.

Tenniskids competitie

De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. De jongste competitiespelers beginnen op maandag 1 april (2e Paasdag) aan de Tenniskids Voorjaarscompetitie, net als Groen en de junioren. Dit jaar doen bijna 1.700 teams mee de Rode en Oranje competitie en zo'n 1.500 aan de Groene competitie. Mooi om te zien dat ook het animo om competitie te spelen onder de jongste jeugd toeneemt.

Padel

De padelcompetitie wordt steeds populairder; het aantal teams is dit jaar weer explosief gestegen. Dit voorjaar strijden bijna 5.200 teams om het kampioenschap. Dat zijn er 1.500 meer dan vorig jaar. Een prachtig resultaat. De padelcompetitie telt vijf speeldagen en start op vrijdag 5 april.

Winactie

Hebben jullie als team al een gave teamoutfit om straks in te shinen op de baan? Via deze té gekke winactie samen met onze partner TennisDirect maak je kans op teamkleding voor jou en je team. Hoe gaaf is dat? Doe mee en wie weet pak jij die teamoutfit.

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de Voorjaarscompetitie 2024, de Tenniskids competitie en de padelcompetitie vind je op onze website. Klik hier voor de meestgestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kan je met vragen altijd terecht bij de competitieleider van jouw club.

De KNLTB wenst alle spelers veel succes en plezier in de voorbereiding voor de Voorjaarscompetitie!