MuurMasters Noel Dekkers Thumbnail

Nöel Dekkers gaat de uitdaging aan bij De MuurMasters

In de derde aflevering van De MuurMasters is Noël Dekkers te gast! Hij doet verschillende challenges en dansjes op TikTok, gaat vaak live om te gamen op Twitch én hij is weleens te gast in video's van grote vriend Enzo Knol. Deze bezige bij tennist daarnaast al zeven jaar. Hoe gaat hij MuurMasters' challenges fiksen?

 

Over MuurMasters

Maak kennis met de MuurMasters. Zij vinden de oefenmuur de tofste plek op de tennisvereniging. Daar kan je namelijk in gedachten Roger Federer verslaan, je beste vriend uitdagen voor een wedstrijdje of je tennisslagen oefenen. In De MuurMasters, een toffe serie voor de jeugd, gaan zij het hele land door en doen ze superleuke tennischallenges met toffe gasten. Zo werden actrice en zangeres Sterre Koning, YouTuber Milo (van Bankzitters), zanger Vinchenzo en oud-tennisspeelster Kiki Bertens uitgedaagd. Benieuwd naar alle avonturen en wie de volgende gasten zijn? Kijk de video's en abonneer je op het YouTube kanaal.