Team rood (2)

April = Vriendjesmaand! Wie neemt jouw kind mee?

Jouw kind is natuurlijk al helemaal gek van tennis, maar nu zijn/haar vriendjes nog! De maand april staat in het teken van de Vriendjesmaand. Tijdens deze maand willen we nog meer kinderen enthousiast maken voor tennis door jeugdspelers te vragen om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar een tennis- of introductieles op de vereniging.  

Hoe het werkt? Heel simpel! Laat jouw kind(eren) een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen naar een tennis- of introductieles. Informeer wel eerst bij de tennisleraar of en wanneer jouw kind een vriendje mee kan nemen naar de les. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur 

Niet voor ieder kind is lid worden van een vereniging en tennislessen volgen vanzelfsprekend. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch kunnen tennissen. Zij betalen voor deze kinderen de contributie en/of het lesgeld en de benodigde tennismaterialen.