De Muurmasters

YouTube serie De MuurMasters van start!

De gloednieuwe YouTube serie De MuurMasters staat online! In de eerste aflevering wordt zanger en fanatiek tennisser Vinchenzo uitgedaagd met ludieke tennischallenges. Benieuwd welke highscore Vinchenzo behaalt en wie zijn idool is? Snel kijken! 

Over MuurMasters 

Maak kennis met MuurMasters Stephanie (presentatrice), Ronald (leraar) en Shon (muurkunstenaar). Zij vinden de oefenmuur de tofste plek op de tennisvereniging. Daar kan je namelijk in gedachten Roger Federer verslaan, je beste vriend uitdagen voor een wedstrijdje of je tennisslagen oefenen. In De MuurMasters, een toffe serie voor de jeugd, gaan zij het hele land door en doen ze super leuke tennischallenges met bekende Nederlanders. Benieuwd naar hun avonturen en wie de volgende gasten zijn? Kijk de video's en abonneer je op het YouTube kanaal