Thumb Muurmasters Video 2 V2

Nieuwe aflevering De MuurMasters online met YouTuber Milo

In de tweede aflevering van de YouTube serie De MuurMasters is YouTuber Milo te gast! Waarschijnlijk ken je Milo van Bankzitters of zijn eigen YouTube kanaal. Milo tennist al sinds hij 5 jaar oud is, hij heeft dus flink wat ervaring. Maar kan hij ook geblinddoekt tennisballen ontwijken?! Check het snel! 

Over MuurMasters 

Maak kennis met de MuurMasters Stephanie (presentatrice), Ronald (leraar) en Shon (muurkunstenaar). Zij vinden de oefenmuur de tofste plek op de tennisvereniging. Daar kan je namelijk in gedachten Roger Federer verslaan, je beste vriend uitdagen voor een wedstrijdje of je tennisslagen oefenen. In De MuurMasters, een toffe serie voor de jeugd, gaan zij het hele land door en doen ze super leuke tennischallenges met bekende Nederlanders. Benieuwd naar hun avonturen en wie de volgende gasten zijn? Kijk de video's en abonneer je op het YouTube kanaal.