Junioren Tour schreeuw

Schrijf je in voor een KNLTB Voorspeeldag!

Tennis jij graag en wil je naast jouw eigen clubtraining extra trainen in een uitdagende groep? Schrijf je dan nu in voor een KNLTB Voorspeeldag bij jou in de buurt. Aan de hand van voorspeeldagen wordt bepaald welke gedreven kinderen in aanmerking komen voor instroomtraining. Dit cluboverstijgende instroomprogramma van tenminste 30 trainingen per jaar bestaat uit tennis- en bewegingsvaardigheid en is bedoeld voor gedreven tennissers in de leeftijd 7 tot en met 10 jaar die potentie hebben. De voorspeeldagen voor de instroomtrainingen vinden plaats in de periode juni tot en met september.  

Tijdens een voorspeeldag gaan kinderen gedurende 2 tot 3 uur tennissen en bewegen samen met andere enthousiaste kinderen. Een aantal van hen zullen na de eerste dag worden uitgenodigd om mee te doen met de tweede voorspeeldag. Tijdens deze tweede voorspeeldag wordt er gekeken welke kinderen er in aanmerking komen voor een cluboverstijgende training bij één van de KNLTB instroomlocaties. 

In dat geval blijven kinderen gewoon lid van de eigen vereniging, maar krijgen ze een extra mogelijkheid om naast de eigen clubtraining(en) ook één keer per week te trainen met kinderen van een gelijkwaardig niveau. Deze training komt ten goede aan het spelplezier van de kinderen, want ze spelen meer wedstrijden en worden daardoor nóg beter.  

Inschrijven 

Wil jij in aanmerking komen voor de instroomtraining? Kom dan naar een KNLTB Voorspeeldag.  

Of ken jij talentvolle kinderen die gemotiveerd zijn om beter te worden? Wijs deze kinderen of hun ouders/ verzorgers dan op de voorspeeldagen.  

Alle leden geboren in 2011 tot en met 2014 heeft afgelopen vrijdag een persoonlijke e-mail ontvangen met een inschrijflink voor een voorspeeldag in de regio. Gebruik deze link om je in te schrijven voor een voorspeeldag bij jou in de buurt.  

Meer informatie over het instroomprogramma en de voorspeeldagen vind je hier.