G-Tennis duim omhoog

NK G-Tennis op 26 en 27 augustus in Amstelveen 

In het weekend van 26 en 27 augustus organiseert de KNLTB de Nationale Kampioenschappen G-tennis op de banen van het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. G-tennissers uit het hele land komen dit weekend in actie om samen hun wedstrijden te spelen. Aan de NK G-tennis mogen G-tennissers deelnemen met een KNLTB-lidmaatschap of spelers van tennisverenigingen die zijn aangesloten bij Gehandicapten Sport Nederland. De NK G-tennis is voor elk niveau en alle G-tennissers zijn dan ook welkom. 

Wedstrijden en clinics

De NK G-Tennis vinden om de twee jaar plaats en worden dit jaar voor de zesde keer georganiseerd op initiatief van de KNLTB. Naast wedstrijden worden tijdens de NK G-tennis ook clinics georganiseerd, zodat spelers die geen wedstrijden willen spelen ook kunnen deelnemen aan het evenement. 

 

Nederland Tennisland. Iedereen doet mee.

Tennis is een sport voor iedereen. Het is de missie van de KNLTB om zo veel mogelijk mensen van alle leeftijden en met of zonder beperkingen, te laten tennissen. En ervoor te zorgen dat ze dat blijven doen. G-tennis sluit hierop aan doordat het met name bestemd is voor spelers die als gevolg van hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan reguliere tennisactiviteiten op een vereniging. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop.