Thumbnail Diede de Groot

De MuurMasters dagen Diede de Groot uit in nieuwe aflevering

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van De MuurMasters is de beste rolstoeltennisster ter wereld, Diede de Groot, te gast! Diede is pas 25 jaar oud en heeft alle grote toernooien al op haar naam staan. En dat doet ze allemaal vanuit haar rolstoel. Wordt ze ook kampioen in De MuurMasters? Dat zie je in deze aflevering!

 

Over MuurMasters

Maak kennis met de MuurMasters. Zij vinden de oefenmuur de tofste plek op de tennisvereniging. Daar kan je namelijk in gedachten Roger Federer verslaan, je beste vriend uitdagen voor een wedstrijdje of je tennisslagen oefenen. In De MuurMasters, een toffe serie voor de jeugd, gaan zij het hele land door en doen ze superleuke tennischallenges met toffe gasten. Zo werden actrice en zangeres Sterre Koning, YouTuber Milo (van Bankzitters), zanger Vinchenzo en oud-tennisspeelster Kiki Bertens uitgedaagd. Benieuwd naar alle avonturen en wie de volgende gasten zijn? Kijk de video's en abonneer je op het YouTube kanaal.