Jongens dubbel backhand gravel

Indeling KNLTB Competitie 2021 en Tenniskids Najaarscompetitie bekend!

Het is zover! De indeling van de KNLTB Competitie 2021 (tennis én padel) en de Tenniskids Najaarscompetitie zijn gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. Ruim 26.000 tennisteams en bijna 1.400 padelteams gaan in september de baan op om met elkaar wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.

Als gevolg van de coronamaatregelen besloot de KNLTB in maart, om net zoals vorig jaar de Voorjaarscompetitie te verplaatsen naar het najaar. Dat er veel belangstelling is voor deze unieke competitie, de KNLTB Competitie 2021, blijkt wel uit het feit dat er dit jaar nog meer teams meedoen dan vorig jaar. 

Waar kan ik de indeling vinden? 

Klik hier voor de indeling van de KNLTB Competitie 2021. Hieronder vallen de Groene competitie, de junioren- en senioren competities én de padelcompetitie. Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Klik hier voor de indeling van de Tenniskids Najaarscompetitie (Rode- & Oranje competitie). 

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende vereniging terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere vereniging, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven. 

Tenniskids competitie

De jongste competitiespelers beginnen op zondag 12 september aan de Tenniskids Najaarscompetitie, een week eerder dan de junioren en de senioren. De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Dit jaar doen ruim 2.374 teams mee de Rode en Oranje competitie en zo'n 1530 aan de Groene competitie. Een super resultaat, want het zijn 100 teams meer dan vorig jaar. Mooi om te zien dat ook het animo om competitie te spelen onder de jongste jeugd toeneemt. 

Padel

De padelcompetitie wordt steeds populairder, want het aantal teams is dit jaar explosief gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Dit najaar strijden bijna 1.400 teams om het kampioenschap. Dat zijn er bijna twee keer zoveel als vorig jaar. Een prachtig resultaat. De padelcompetitie telt zeven speeldagen (m.u.v. de Top- en Hoofdklasse, zij spelen vijf keer) en start op vrijdag 13 september.

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de KNLTB Competitie 2021, de Tenniskids competitie en de padelcompetitie vind je op de website. Klik hier voor de meestgestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kan je met vragen altijd terecht bij de Verenigingscompetitieleider (VCL) van jouw vereniging.

De KNLTB wenst alle spelers veel succes en plezier in de voorbereiding voor de KNLTB Competitie!