KNLTB Vlag wapperen wind

Kiki Bertens zet zich in voor tennispromotie in Nederland

Kiki Bertens zal zich dit jaar samen met de Nederlandse tennisbond (KNLTB) nog meer inzetten voor de promotie van tennis in Nederland. De samenwerking is vandaag bekend gemaakt op de tennisbaan in Etten-Leur, waar Kiki samen met de mascottes van de tennisbond, Ace & Love de baan op ging.

Haar succesvolle carrière krijgt veel aandacht in de media. Kiki is een inspiratie voor veel mensen, zowel voor volwassenen als kinderen. Ze krijgt veel reacties van fans via social media.

Kiki Bertens: “Tennis is een geweldige sport voor alle leeftijden én elk niveau. Het maakt niet uit of je speelt om te presteren of gewoon voor de gezelligheid met je tennispartner of team. Niet voor niets is tennis de 2e sport van Nederland. Ik wil me samen met de KNLTB graag inzetten om nog meer mensen enthousiast te maken voor tennis en ervoor te zorgen dat mensen meer gaan tennissen.”

Technisch directeur Jacco Eltingh is blij met deze samenwerking: “Kiki is door haar recente prestaties uitgegroeid tot een boegbeeld voor tennis. Tennis leeft daardoor nog meer. Robin Haase is al ambassadeur en samen met Kiki kunnen we nog meer kinderen en volwassenen inspireren en laten zien hoe leuk tennis is. Samen kunnen we van toegevoegde waarde zijn naar onze verenigingen, leden, partners en fans en dus impact hebben op tennis in Nederland”.