Junioren Tour Jeugd

Datum

Locatie & plaats

Hilversum
Tulip Tennis Center

NJK

Behoor jij tot één van de beste tennistalenten van Nederland? Dan zien we jou misschien deze zomer wel in actie tijdens de Nationale Junioren Kampioenschappen! Tijdens de NJK strijden de beste jeugdspelers van Nederland om de nationale titels. De topjeugd heeft hier het hele jaar hard voor getraind. Het is dus zeker de moeite waard om te komen kijken en de talenten aan te moedigen! Bekijk hieronder de livestream van het centre court.

Onderdelen

Ieder jaar vinden de Nationale Junioren kampioenschappen (NJK) plaats. In week 30 (20 t/m 26 juli) worden zowel de enkel als dubbel wedstrijden gespeeld in de categorie t/m 16 en t/m 18. In week 31 (27 juli t/m 2 augustus) worden de enkels en dubbels in de categorie t/m 12 en t/m 14 gespeeld.

Om mee te mogen doen aan de NJK moet je voldoen aan bepaalde criteria. Klik hier voor de acceptatiecriteria voor het NJK 2020.

Terugtrekkingsformulier

Indien een speler zich na de inschrijfdeadline terugtrekt dan dient deze speler direct de toernooileiding hiervan op de hoogte te stellen en dient deze speler binnen 4 dagen na het einde van het toernooi te allen tijde een terugtrekkingsformulier inclusief argumentatie in te vullen via dit digitale formulier.

Winnaars 2029

Hieronder vind je een overzicht van de winnaars per categorie:

Meisjes

  • Meisjesenkel t/m 12 jaar: Mia Woo
  • Meisjesenkel t/m 14 jaar: Rose Marie Nijkamp
  • Meisjesenkel t/m 16 jaar: Anouk Koevermans
  • Meisjesenkel t/m 18 jaar: Bente Spee

Jongens

  • Jongensenkel t/m 12 jaar: Thijs Bogaard
  • Jongensenkel t/m 14 jaar: Manvydas Balciunas
  • Jongensenkel t/m 16 jaar: Kyvan Rietkerk
  • Jongensenkel t/m 18 jaar: Stijn Pel

Klik hier voor alle uitslagen van de NJK - 12 jaar & 14 jaar. Klik hier voor alle uitslagen van de NJK - 16 jaar & 18 jaar.

Meer informatie

Via MijnKNLTB kun je de speelschema's en uitslagen vinden voor de NJK 2019 t/m 12 en 14 jaar en de NJK t/m 16 en 18 jaar.