Senioren Toernooien

Toernooikalenders

Jaarlijks doen er zo'n 150.000 tennissers mee aan één of meerdere open toernooien, want er is altijd wel een toernooi wat bij je past. Of je nu pas net begonnen bent of al een tijdje tennist; er zijn toernooien voor iedereen! Doe je ook mee?  

Nieuwsgierig naar welke toernooien er in jouw provincie worden georganiseerd waar je je voor kan inschrijven? Check dan het actuele aanbod op MijnKNLTB! Gebruik de uitgebreide zoekfunctie om alle toernooien, passend bij jouw wensen en behoeften, te selecteren. Je kan je op MijnKNLTB dan ook gelijk voor een toernooi inschrijven.  

Daarnaast kan je ook eens informeren bij de tennisleraar of Verenigingstoernooileider van jouw tennisvereniging. Zij kunnen je vaak ook vertellen of er nog leuke toernooien in de omgeving georganiseerd worden.

Inschrijven

Is het de eerste keer dat je je wil inschrijven voor een toernooi via MijnKNLTB? Voordat je gebruik kan maken van deze website moet je eenmalig een account aanmaken. Bekijk hier de uitleg voordat je aan de slag gaat.

Heb je problemen met het aanmaken van een account, omdat je gegevens niet kloppen? Neem dan contact op met de ledenadministrateur van jouw vereniging zodat hij jouw gegevens kan wijzigen in de ledenadministratie. 

Wil je jouw account van Toernooi.nl koppelen aan jouw account van MijnKNLTB? Klik dan hier voor een handleiding.